Reagge, poesia i molt d’humor en la nova temporada d’Aldaia Ràdio

Aldaia Ràdio va presentar la seua temporada 2023/2024, un any més, amb fum de propostes en forma de programes de ràdio realitzats per grups de persones aficionades de la localitat, així com els espais oferits per la redacció de l’emissora, i els sumats de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes.

D’esta manera, sumant-se als ja exitosos programes de la 89.4FM, enguany arriben BlackMaria Reagge SoundAldaia Poble i Poesia, o La Trinchera. A més es manté des de la nostra emissora la gravació de La ruta dels pobles menuts, i El Musiquer, per a Àpunt Ràdio i la XEMV.

A més a més, arriba la nova temporada amb reforç dels serveis informatius i la seua Entrevista Setmanal, sense oblidar la resta d’espais de tertúlia, converses o reportatges d’nterés en www.aldaiaradio.com

Sumar-se a la ràdio, porta premi

El programa especial de presentació de temporada va resultar un seguit de comentaris de les protagonistes que son els equips col·laboradors de la 89.4 de la FM.

Amb el programa emés a principis d’octubre es va llançar també un concurs per xarxes socials. D’entre tots els comentaris serien sortejats dos lots amb un altaveu Bluetooth i un bo de 20 passes per a la piscina coberta i el gimnàs municipal, a més de productes promocionals de la ràdio pública.

Vora un centenar de participacions arribaren a Aldaia Ràdio, i totes les persones que va participar al concurs van rebre un detall. Finalment les dos guanyadores del sorteig han passat per les instal·lacions, al centre Gent Jove d’Aldaia, per a recollir el seu premi com a seguidores de l’emissora municipal Aldaia Ràdio en la seua quarta temporada.

Texto y Foto: Ajuntament d’Aldaia

Autor / 9668 publicaciones

Tu periódico de fútbol y deporte base de la Comunitat Valenciana.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *