Poesia en viu per a celebrar el Dia del Llibre en Aldaia Ràdio

“La lectura és un viatge…” convidant a submergir-se en el món dela lectura, en les pàgines d’un llibre, i especialment en la poesia, Aldaia Ràdio celebra el Dia del Llibre amb l’equip més literari de col·laboradors de la seua graella.

Al pati interior del Centre Gent Jove, junt als estudis de l’emissora municipal, s’h arealitzat esta setmana el programa ‘Aldaia, poble i poesia’. Els directors de l’espai, Manolo Argudo i Mariano Jurado, prepararen esta edició dedicada al Dia del Llibre amb música en viu, i la guitarra d’Alexis i les veus expertes degransamants de la literatura i la poesia. Un programa “realitzat amb molta estima” que ja poden escoltar als podcast d’Aldaia Ràdio (www.aldaiaradio.com) i altres plataformes.

A més de que el programa es va realitzar a l’aire lliure, es va aprofitar per a convidar el públic a vindre a gaudir en viu de la realització del programa de ràdio. Les persones convidades a la taula de debat van recitar, van fer recomanacions i van debatre sobre la situació de la literatura a la nostra societat, arrancant fins i tot aplaudiments del públic en una bonica vesprada. Un programa poètic que a més va estar gravat en vídeo per a gaudir-lo els pròxims dies també al canal de YouTube d’Aldaia Ràdio.

En finalitzar es va repartir un detall entre les persones assistents: un poema i una flor, junt amb tota la gratitud, per ajudar a fer cultura i ràdio de proximitat.

Nou programa, gran acolliment

El programa, una de les noves incorporacions a l’inici de la temporada de la graella d’Aldaia Ràdio, ha sumat ràpidament una audiència fidel que cada 15 dies puntualment escolta als i les protagonistes i convidades que fan tertúlia sobre poesia, literatura i cultura a la taula de l’emissora municipal.

La idea, segons els impulsors d’este espai, és seguir “contribuint al foment de la cultura escrita i recitada a través de les ones de la ràdio pública, junt al públic aldaier que vulga sumar-se a parlar de la bellesa de les paraules i de la vida”.

Text: Ajuntament d’Aldaia

Autor / 9913 publicaciones

Tu periódico de fútbol y deporte base de la Comunitat Valenciana.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *