La Lliga Autonòmica Femenina torna al Camp Murta

Torna l’elit del Futbol Femení al camp de la Murta de la mà del CF Racing de Xàtiva, l’únic representant de la Costera en la Lliga À Punt Valenta, la màxima categoria d’àmbit autonòmic. Aquest dissabte, a les 17:00 hores, es disputarà en l’estadi de l’avinguda de la Murta l’encontre entre l’equip xativí i el CD Castellón B.

Fins al moment, l’equip femení del Racing Xàtiva ha disputat els seus partits al Paquito Coloma. Però, la directiva del club, ha pres la decisió de què el màxim exponent del futbol femení a la ciutat en aquesta temporada ha de jugar al Camp de La Murta.

Amb aquest canvi es pretén també augmentar la visibilitat per a que l’equip siga referent per a totes les xiquetes de la comarca, ja que aquesta temporada van a passar per Xàtiva els filials del Levante UD, Valencia CF i Villarreal CF, entre altres, on estan formant-se algunes de les futures jugadores de la Selecció Espanyol de Futbol.

Text: Racing de Xàtiva / Foto: Ajuntament de Xàtiva

Autor / 9876 publicaciones

Tu periódico de fútbol y deporte base de la Comunitat Valenciana.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *