Nova temporada en Aldaia Ràdio

Aldaia Ràdio estrena nova temporada, ja totalment consolidada, amb un total de 37 programes i prop d’un centenar de col·laboradors i col·laboradores fent ràdio de proximitat.

Per les instal·lacions de l’emissora local d’Aldaia, a la plaça de la Constitució,  hanpassat ja milers de persones i grups interessant-se per la seua graella i la forma de fer ràdio a través d’ella. Programes de cultura, de música, de festes, per a emprenedors i negocis, feministes i reivindicatius, espais d’esports, de debat i tertúlia o fins i tot espais infantils es preparen i emeten des de la seu ubicada al Gent Jove d’Aldaia.

La redacció de la 89.4FM ofereix set programes propis i, en col·laboració sempre amb la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, realitza connexions i reportatges per al programa El Rall de l’emissora pública autonòmica À Punt Ràdio, al temps que intercanvia desenes de programes amb les emissores germanes de la província.

Esta temporada a més, es consolida el Taller de Ràdio, a través del qual dos grups dels instituts de la localitat visiten la redacció, aprenen les primeres nocions de com fer a un programa de ràdio i finalment enregistren i emeten el que han treballat a classe. Un projecte que il·lusiona alumnes i mestres i que trau el millor de cada jove per a ser finalment escoltat per amics i familiars.

“Continuem mantenint la il·lusió i continuem treballant perquè la nostra ràdio municipal continue prestant un servei públic d’informació i comunicació per a donar veu als veïns i veïnes d’Aldaia”, Laura Delgado, regidora de Comunicació i d’Aldaia Ràdio.

Les Històries de Llavoreta

Com a novetat, ja anunciada a l’estiu, enguany es presenta la primera temporada del programa de producció pròpia Les Històries de Llavoreta. Un espai al qual el personatge, que representa l’educació i la sostenibilitat al municipi, presenta cada setmana un conte infantil interpretat per diferents veus d’amics de la ràdio i de la XEMV.

Text: Ajuntament d’Aldaia

Autor / 9717 publicaciones

Tu periódico de fútbol y deporte base de la Comunitat Valenciana.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *