La I Aldaia Ràdio Festa es celebra al carrer

L’emissora municipal Aldaia Ràdio ha celebrat este divendres la primera edició de l’Aldaia Ràdio Festa. Una trobada, a la plaça de la Constitució, per a realitzar un programa de ràdio al carrer i a l’abast de tots i totes, amb música en viu i moltes veus.

L’objectiu, ambmés de dos hores de programa, era “apropar la ràdio a la ciutadania i juntar-nos per conèixer-nos entre nosaltres. Ja son vora 50 els col·laboradors i col·laboradores que fan ràdio a la nostra emissora activament, i moltíssims més han passat pels estudis.”

El programa ha estat inaugurat per l’alcalde, Guillermo Luján, i la regidora de Comunicació, Laura Delgado: “volem agrair a tantes persones que s’han implicat en este projecte, així com a l’equip que el fa possible, i estar hui al carrer a l’inici de festes és un símbol de que Aldaia Ràdio està més viva que mai”.

El programa ha oferit música en directe,amb la Farnals Blues Band i Rumbo a Flavia, i presentadors de tots els espais que han pogut assistir que han explicat els seus continguts, inquietuds i el sentit de posar-se a les ones d’Aldaia Ràdio.

A l’acte també han estat representades la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, i la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, aportant “tot el suport que sempre fluix entre les emissores amigues” que la conformen. D’esta manera, la plaça de la Constitució d’Aldaia ha estat una festa on també s’han oferit detallets per als participants i un refresc per a suportar les altes temperatures.

Autor / 9712 publicaciones

Tu periódico de fútbol y deporte base de la Comunitat Valenciana.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *