Aldaia celebra una Fira de la Tapa de récord

Aldaia va tancar un cap de setmana intens gràcies al treball de l’Associació de Comerciants d’Aldaia (ACODA) i la seua nova edició de la Fira de la Tapa i el Comerç. D’esta manera, del 6 al 8 de maig, en la plaça Lluís Portabella, es va celebrar un gran concurs de tapes amb 28 creacions culinàries de bars i restaurants del municipi que, junt amb altres comerços de la localitat, van oferir els seus millors productes en un gran ambient.

El divendres, en la inauguració, ja es va congregar en la plaça un gran nombre de persones, que va anar en augment al llarg del cap de setmana, per a gaudir de la millor oferta gastronòmica i recreativa. 20.500 tapes, en dos dies i mig, va ser el resultat de rècord en una trobada amb actuacions musicals, teatre, activitats infantils…

L’alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján, va visitar els estands, al costat dels representants de l’associació i altres membres de la Corporació municipal: “És un gran èxit i una alegria tornar a veure plena aquesta plaça i apreciar el suport que reben els nostres comerciants. Ells i elles porten mesos treballant per tornar a mostrar tot el seu potencial als veïns i veïnes d’Aldaia”. Els vots, recollits en la web compraldaia.com, van donar el premi a una de les propostes de Carnisseria Català però “tots els bars i restaurants presents en la fira van veure el millor aparador per a les seues cuines, acompanyats i acompanyades per altres comerços, i junts han aconseguit tancar una Fira de la Tapa històrica”, apunta el regidor de Comerç Santiago Ruiz.

Texto y Foto: Ajuntament d’Aldaia

Autor / 9656 publicaciones

Tu periódico de fútbol y deporte base de la Comunitat Valenciana.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *