Toda la información del fútbol base valenciano

Aldaia Ràdio seguix creixent amb nous programes propis

COMPARTIR
, / 520 0

L’emissora municipal Aldaia Ràdio, 89.4FM, ha incorporat en el que va d’any, nous i interessants espais com a programació de producció pròpia a la seua graella.

De fet, este mes de marçs’estrena la incorporació de ‘Aldaia viu al festa’, amb els aldaiers Roberto Barreña i Vicent Navarro als comandaments. En la seua primera edició ha comptat, com a primer convidat, amb el president de Junta Local Fallera d’Aldaia, David Solis: “Ja estrobava a faltar un programa com este pera poder parlar i escoltar als protagonistes de les festes. Un poble tan ric en festes i cultura com és Aldaia crec que ho mereix. Gràcies pel programa”.

D’esta manera, cada primer dimecres de mes, a les 17 hores, (des d’este 2 de març) escoltarem un col·lectiu fester de la localitat, sabrem de la seua història, les seues activitats  i “posarem en valor les tradicions i essència del nostre poble”.

Per altra banda, Aldaia Ràdio ha incorporat a les ones un altre espai d’entre els produïts des de la redacció. Un programa setmanal que està trobant molt de suport entre l’audiència com és ‘Terra de Roses’, presentat per Carmen Rubio.

La taula d’Aldaia Ràdio escolta cada setmana la situació legal i social de la dona a diferents països del món, dona veu a professionals de tots els àmbits per a guiar i ajudar en situacions quotidianes, analitza l’actualitat i ens apropa l’agenda d’activitats d’Igualtat de l’Ajuntament.

La regidora de Comunicació, Laura Delgado, assegura que li fa “especial ilusió posar en marxa un programa en clau femenina. A més, l’espai de festes era important, ja que Aldaia és una població molt viva”.

De la mateixa manera, fa uns mesos, va nàixer ‘Vent d’Aldaia’, amb vocació de servei públic, per a fomentar les figures més destacades de la població i els temes més interessants, com ara els serveis socials que oferix l’Ajuntament d’Aldaia. “El que volem és que la ràdio siga un servei d’informació, participació i trobada entre els serveis municipals i el nostre veïnat”

Una graella viva

Aldaia Ràdio ja compta amb vuit programes propis, 15 de col·laboradors i col·laboradores, i sis que arriben de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes. Per a participar a l’emissora municipal només cal escriure al correu aldaiaradio@aldaia.es i proposar l’espai a realitzar.

Text: Ajuntament d’Aldaia

Deja una Respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada.