Oficial: protocol COVID del COTIF 2021

El COTIF Torneig de futbol de l’Alcúdia després de suspendre l’edició 2020 aposta per celebrar la edició 2021 amb les màximes mesures de seguretat i prevenció del Covid.

Per tal que això siga possible, s´han reduït el número d’equips participants, la quantitat de partits a disputar, els dies de torneig i evidentment l’aforament de públic, complint estrictament totes les recomanacions dels protocols sanitaris que s’aconsellen per aquestes dates.

Entre altres actuacions, el protocol COVID del COTIF 2021 contempla:

 1. Reducció d’equips, partits, dies i aforament per a l’edició d’aquest any.
 2. Obligació de test d’antígens amb resultat negatiu a tot l’equip organitzador, equips participants (jugadors, entrenadors, cos tècnic) i àrbitres.
 3. Obertura de portes d’accés al camp de futbol des d’una hora abans del començament (per tal d’escalonar i facilitar l’accés).
 4. Entrada per la part dreta de les taquilles, amb control de temperatura i accés per túnel de desinfecció.
 5. Eixida per costat esquerre taquilles.
 6. Obligatorietat de portar posada la mascareta dins les instal·lacions esportives, en tot moment, incloent a les grades i en el desenvolupament dels partits.
 7. Obligatorietat de mantenir les mesures de seguretat entre persones no convivents (distància mínima de 1’5 metres, no tindre contacte físic…).
 8. Disposició a distints punts del camp de dispensadors de gel hidroalcohòlic. 
 9. Control d’aforament dins el Bar/Cafeteria per recollir productes. 
 10. Restricció per menjar i beure que serà únicament a l’exterior i amb taules de màxim 10 persones i amb separació convenient entre elles.
 11. Personal de neteja i desinfecció permanent a les zones més transitades. 
 12. Queda terminantment prohibit menjar, beure i fumar a les grades. 
 13. Recordatori per megafonia de l’obligatorietat per a tots els assistents de complir amb les mesures de seguretat. Panells informatius per tot el recinte. 
 14. Prohibició de fumar a tot el recinte.
 15. Per últim, la organització modificarà durant l’edició del torneig, totes aquelles mesures que considere oportunes per tal de garantir la màxima seguretat i control del torneig i de tot el públic assistent, així com dels participants.

Text: COTIF

Autor / 9991 publicaciones

Tu periódico de fútbol y deporte base de la Comunitat Valenciana.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *