Toda la información del fútbol base valenciano

El Club Alaquàs Caiac Pol tindrà presència a la concentració nacional que se celebrarà a Madrid

COMPARTIR
, / 835 0

Foto: Ajuntamjent d’Alaquàs

Cita important la que viurà durant el cap de setmana el Club Alaquàs Caiac Pol. Tres de les seues jugadores, Nerea Bolea, Nuria Cañas i Mar Andreu, han sigut convocades per participar en la concentració nacional de caiac pol que se celebrarà a Madrid.

Acudiran a l’encontre amb un objectiu: guanyar un lloc en la selecció absoluta que disputarà l’ICF Canoe Polo World Championships a Roma (Itàlia) del 8 al 13 de setembre.

D’altra banda, l’esportista Ariadna Hoyo, del Club Alaquàs Caiac Pol, també ha sigut citada per a la jornada de treball de la selecció sub-21. El seu company de club Sergio García li acompanyarà en aquesta concentració en la qual exercirà de seleccionador nacional sub-21 femení.

Texto: Ajuntament d’Alaquàs

Deja una Respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada.