La teua escola, el teu club, el teu equip… a ESPORTBASE

esportbase-micro-resumen-comentarista

Complim un any de vida!

No sabem si ens coneixes des del nostre naixement, allà per novembre del passat any. O si eres nou i ens has descobert després, durant l’ESPORTBASE & MTS Cup o després de la nostra intensa cobertura del COTIF Promeses 2016. El cas és que estàs ací, estàs llegint açò i tenim una cosa important que dir-te. Tenim una missió per a tu.

ESPORTBASE va nàixer com un periòdic de futbol base -el primer d’estes característiques a Espanya- dedicat a informar, formar, educar en valors i també a donar cobertura a qui no la té en les categories de formació més primerenques del nostre futbol.

Per això ens hem centrat en el fútbol-8 en la nostra primera temporada, i en esta segona etapa, hem començat a donar cobertura també al futbol 11. Però, com podràs imaginar, cobrir a tots els equips, clubs, escoles i acadèmia és una labor àrdua i minuciosa, i de vegades resulta materialment impossible arribar a tot.

En eixe punt, entres tu en acció. Creus que el teu club està fent bé les coses? Hi ha alguna iniciativa especial que t’agradaria destacar en la teua escola? Novetats importants a què t’agradaria donar difusió? T’agradaria que les notes de premsa del teu club arriben a totes parts?

Posa’t en contacte amb nosaltres!

Envia un correu electrònic a redaccion@esportbase.es amb un text explicatiu respecte a la notícia rellevant del teu club, escola, equip o acadèmia. Acompanya-la, sempre que siga possible, d’una fotografia o imatge que puga il·lustrar el text.

Volem que tots tingueu les mateixes oportunitats de donar difusió a les vostres iniciatives perquè el món del futbol base conega el treball en el día a día. És molt fàcil: a més enviament d’informació, més rellevància tindràs.

La teua escola, el teu club, el teu equip… en ESPORTBASE.

Autor / 9674 publicaciones

Tu periódico de fútbol y deporte base de la Comunitat Valenciana.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *